söndag 4 oktober 2009

Ja, då var det gjort !!!! Vi har nu kommit hem från några dagar bland skur och fönstertrasor. Vi har alltså vinterställt på vårt älskade sommartorp. Skönt när det är städat och fint men ack så vemodigt. Det dröjer ända till påsk innan det blir besök där igen. Känns som en evighet.
Ibland känns det som man skulle kunna flytta dit permanent. Man glömmer ju att vintern kommer, med allt vad det innebär. Det är nog ganska skönt att bo där vi bor och ha detta som sommarställe. Tjusningen kanske skulle försvinna om man bodde där jämt. Oftast är det ju sommar och soligt och fint också när vi är där och det är ju en del i det trivsamma.
Idag har man blivit påmind om vad som komma skall !!!! Det har snöat !!!!!! Lite tidigt känns det som. Hoppas att snön försvinner lika fort som den kom och att det hinner frysa ordentligt innan den lägger.
Detta får bli allt från dagens nyheter !!! Men ett tillägg....... 20 Kg- dvs 40 smörpaket.
Ingrid

3 kommentarer:

  1. 20 kilo är inte dåligt! Gud vad duktig du har varit!
    Snö är ju alldeles för tidigt! Brrr.
    Saknar också torpet!
    Ha det bäst
    Stor kram
    p

    SvaraRadera
  2. Kul att du kommenterat mitt inlägg !!!
    Det värmer mycket med positiv respons. Tycker ju själv att jag har varit ganska duktig, usch vad jag låter självgod nu !!! Må så gott och hälsa med dig !!!
    kramizar mamma

    SvaraRadera
  3. Just nu känns det skönt att inte ha ett sommarställe att ta hand om. MEN VISST har det hänt (på våren och sommaren), att jag längtat dit (till Piteå och Resele).
    Snön får gärna dröja för min del, men visst är det vackert med ett snötäckt landskap---om man inte behöver ut med bilen och snöslungan.
    Längtar till Harbäcken.
    Kramar från
    systern

    SvaraRadera